DizzyRiders на специална „адска“ мисия с новото Audi A8, Ицака и Брус Уилис. Почти с Брус… Видео!

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

03 Aug 2018

Почти с Брус, но наистина на специална мисия. Заедно с приятелите ни от Hell Energy, се впуснахме в изпълнение на тайнствена задача: транспортирането на важен човек - Ицака - до важно място, за важна среща. За целта взехме последното поколение Audi A8, като супер технологичната луксозна лимузина ни помогна да изпълним успешно мисията.

Или по-точно началото на мисията, защото тя едва започва. Брус? Той не успя да се отзове на живо, но все пак му отредихме кратка роля в най-новото ни видео, в което основна роля имат нашият агент Иван Монев и небезизвестният Ицака. 

И това е само началото!

Екипът ни изказва специални благодарности на Станислав Захариев (Hell Energy), Калина Манолова (Andrews), Преслава Владимирова (Audi.bg), Aтанас Вилнер (Vilner Design), както и на всички останали, допринесли за създаването на първия епизод от поредицатa The Power To HELL.

Споделяйте видеото и се абонирайте се за канала ни в YouTube, като кликенте тук, за на не пропуснете следващия епизод и новите ни интересни проекти. Приятно гледане!

Първородната Godzilla!