“Distinguished Gentleman's Ride” – София, 2018. Галерия

  • “Distinguished Gentleman's Ride” – София, 2018. Галерия

30 Sep 2018

Много яко събитие. “Distinguished gentleman's ride” е едновременно благотворително събиране за информираност и набиране на средства за мъжко физическо и психично здраве, събиране на готини (предимно класически) мотори, събиране на хора със сходно хобита (същите тези мотори), и - не на последно място - събитие, което определено помага за подобряване на общественото мнение по отношение на мотористите, знаете.

България също е част от календара на “Distinguished gentleman's ride”, като събитието се провежда в София, по традиция, всяка последна неделя на септември. Бяхме там, в приятелската обстановка на познати и непознати, на стари и нови машини, на топло настроение, независимо от леко хладното време.

И, нещо важно. Не е нужно да имате мотоциклет, за да подкрепите каузата за информираност и набиране на средства за мъжко физическо и психично здраве. Може да го направите и чрез дарение в сайта gentlemansride.com. Всъщност, посетете го дори и да нямате намерение да дарявате, просто защото сайтът е готин.

И понеже една картинка казва повече от 1000 думи, предлагаме ви нашата галерия с 47 кадъра.

Много практичен и интересен!