Возихме се на ‘Drift & Race Taxi’ с Ива Русинова. Можете и вие, а даже може и да вземете уроци по дрифт. Яко е

  • Галерия от първото събитие, 25 снимки. Галерия от първото събитие, 25 снимки.

02 Nov 2018

Шумно движение с вратите настрани, съпроводено с мощен облак дим и парчета гума. Кой не обича дрифта? Сигурно има и такива, но ние сме от другите, от отбора на Ива Русинова и компания, които организираха първото и доста яко събитие ‘Drift & Race Taxi’.

Каква е идеята? В случай, че не знаете, Ива има стабилен опит в дисциплините дрифт и планинско, като новото и начинание ‘Drift & Race Taxi’ има за цел да предаде емоцията, която тя и всеки състезател изпитва, на нас и на вас, на хора, които не разполагат с подобни машини, но пък имат желание да го правят и да се учат.

Ива Русинова ви предлага няколко емоционални възможности за задоволяване на жаждата ви към късане на гуми и въобще, шофирането на шумни и бързи коли. Може да се запишете за дрифт возене при нея с Nissan Silvia S14, може да си запазите и шофьорското място за урок по дрифт с ‘Frankenstein’ (доста подготвено и злобно Audi 90 с 4.2 V8 и 360 к.с.), а също и да карате или наемете синьото Subaru Impreza WRX, което да карате на писта, планинско или пък на сняг.

Как да се запишете и какви са подробностите? Просто кликнете на официалния плакат на школата тук долу и той ще ви отведе към специалната Facebook страница.

Първородната Godzilla!