Как да подобрим шофирането си за един ден? Mirafiori Academy отговаря с яка кампания, безплатно

  • Галерия с 34 снимки. Галерия с 34 снимки.

14 Nov 2018

Днес бе първият от 5-те дни на яката кампания на Mirafiori Academy - Овладей пътя 2018! Усъвършенствай уменията си!, която – за момента – е единственият безплатен, интересен и забавен начин да подобрим уменията си зад волана. Инструкторите са супер специалисти и определено знаят какво правят, а условията във ВТУ „Тодор Каблешков“  в София – оптимални за пълноценно провеждане на академичните занятия.

Иначе казано, всеки който се интересува от аспектите на шофирането (всеки който въобще шофира би трябвало да се интересува, тъй като няма как да си добър в нещо от което не се интересуваш…, а трябва да сме добри, защото от това зависи живота на много хора), може да почерпи от опита на професионални спортисти в областта на автомобилизма и инструктори. Освен това, да прекара готин ден, да се забавлява, да погледа яки автомобили и да тества и – особено важно – да подобри реакциите си и уменията по овладяване на автомобил при загуба на сцепление.

Още по-просто казано, ако посетите един от 5-те дни (вече 4) на „Овладей пътя 2018! Усъвършенствай уменията си!“, която се провежда всеки ден до неделя, 18 ноември, ще получите супер ценни съвети и опит, които може да ви спасят живота. При това не само вашия, но и нашия, и въобще, на всеки участник в движението или пешеходец. Там са специалистите на Mirafiori, Automobilisti, Алекс Язов „Матрицата“, Ива Русинова, хората от Lotuscars.bg и още много приятели, събрали се за общата кауза да направим пътя по-безопасно място.

Предоставяме ви галерия с около 40 кадъра от обстановката във ВТУ „Тодор Каблешков“, както и няколко линка (кликнете на оранжевите букви в текста или на тази картинка тук?), които да ви дадат най-кратката и същевременно подробна информация за събитието.

Нашият съвет? Ако имате шофьорска книжка и я ползвате, посетете Mirafiori Academy. Не ви коства нищо, освен малко време, което ако спестите, може да коства човешки живот.

Много практичен и интересен!