Може да си купите състезателното Ducati Panigale R на Ангел Караньотов. Байкът се продава

  • Галерия с 12 снимки. Галерия с 12 снимки.

08 Dec 2018

„Мотоциклетът е каран с до 6000 оборота, никога не е стъпвал на писта…“ Това със сигурност са думи, които няма да прочетете в обявата, защото прекрасното Ducati Panigale R на Ангел не само е карано на писта, а е поставяло рекорди.

Караньотов завъртя рекордно бърза обиколка на „Серес“ именно с този мотоциклет, а след това записа и най-доброто време на „Моторпарк Румъния“. Тоест, може да си купите спортен мотоциклет с доказано бърза история и с първи собственик, 4-кратен европейски шампион по Супермото, 2 пъти вицесветовен шампион и... заслужил притежател още няколко рафта с купи в дома си.

Байкът e 2017 Ducati Panigale R с работен обем 1199 куб. см, 205 к.с., като по него са направени редица модификации. Електрониката е спортна, масленият и водният радиатор също (по-ефективни), степенките са Gilles, има защитни елементи на двигателя, като веригата и пиньоните също са спортни.

Изпускателната система. Тя заслужава отделен абзац, защото е прекрасната Termignoni, която ви гарантираме, че звучи потресаващо добре! Имахме удоволствието сами да запалим мотора (видеото), както и да чуем байка под умелото „диригентство“ на Ангел.

Цената? Обявен е за 33 хил. лв., които изглеждат разумни, като имате предвид, че в мотора са вкарани над 10 000 лв. в модификации. Освен това машината е поддържана от Стоян, сертифициран механик на Ducati в Ducati България, като бащата на Ангел (тоест: никакъв шанс за компромиси) също полага доста усилия за машината И, не на последно място, моторът е със заводска гаранция до юни 2020-та година. 

Обявяването на машината за продан е и добър повод да си припомним видеото, коеот направихме за Ангел, като в галерията пък може да видите и 12 снимки на мотора в действие.

Първородната Godzilla!