Пастор подари на жена си Lamborghini Urus за $200 000. Да и е честито!

  • Галерия със 17 снимки. Галерия със 17 снимки.

17 Dec 2018

Бързаме да уточним, че не става въпрос за класически пастор. Или поне за такъв, какъвто си представяме (а вероятно и вие), когато чуете думата „пастор“. Човекът се казва Джон Грей и е обществена личност, пастор евангелската църква ‘Relentless Church’ в САЩ, които си има и реалити шоу.

Чисто новото Lamborghini Urus? То е подарък за съпругата на пастор Грей, по случай тяхната осма годишнина от сватбата. И преди интернет да осъди покупката на божия служител, е редно да вземе фактите под внимание.

Факти, които самият Джон Грей е изложил в ‘live’ видео във Фейсбук, където коментира покупката и сам си задава няколко въпроса, на които си отговаря.

„Пастор купува на скъп автомобил на своята съпруга,“ казва Грей в клипа. След което продължава с „На първо място, не пасторът е купил колата, съпругът. Осъзнайте го.“ Мъжът за момент дори се разплаква, след което допълва: „Дали съм купил колата с пари на църквата? Отговорът е не. Абсолютно не. И ако лъжа, нека Господ отнеме живота ми,“ завършва Грей.

Пасторът дори пояснява източникът на финансиране на покупката на екзотичния SUV. Той споделя, че парите са събрани от приходите от втората му книга, както и от договора за 4-тия сезон на реалити шоуто му “The Book of John Gray”. Супер.

Пожелаваме на г-жа Грей да си кара готиния Urus с кеф, а на нас – в по-близко бъдеще да можем и ние в България да можем да заработваме прилични суми от авторски права и не само.

Разгледайте кратката галерия, след което може да кликенте на този Cayenne Turbo и Lambo Urus. Колажът ще ви отведе до друг любопитен материал, в който сравняваме фактите.

Източник: FoxNews.com

Много практичен и интересен!