Supra не издържа до нова година и “изтече” в нета

  • Галерия с 4 снимки Галерия с 4 снимки

31 дек 2018

Както знаете, Toyota възстановява легендарното име Supra в своето портфолио и благодарение на ентусиазирани клиенти на Toyota Германия имаме първи официални снимки преди премиерата в Детройт през януари.

На първо място трябва да признаем, че Toyota е успяла да запази много от дизайнерските детайли от FT1 - концептуален модел, който се появи преди почти пет години. Задният спойлер и ефектната чупка при вратите вероятно ще останат запазена марка за модела.

Удивително колко различна е Supra от новото Z4 на BMW, с което споделят обща платформа. Браво, Toyota! Не че не харесваме Z4, просто не обичаме това, което отвъд океана наричат badge engineering.

Двигателят е вече познатият ви 3-литров редови шестак с 350 к.с., но при Supra ще се предлага и механична трансмисия, ура! Засега не разполагаме с повече подробности, освен че на по-късен етап ще се появи и версия Performance с около 450 к.с.

 

Коментари
  • дсфгдфг

    дсфгдфг
    01 яну 2019 - отговори

    Е тва не мога да разбера тъпият ви сайт защо постоянно се разхожда нагоре-надолу и се рефрешва сам? Нищо не мога да видя в него!
Коментирай

Sending ...