Lambo готви нов Huracan с повече коне и по-остри ръбове

  • Дотук имаме две официални изображения и няколко снимки от папараците Дотук имаме две официални изображения и няколко снимки от папараците

04 Jan 2019

Lamborghini подготвя обновяване за бейби модела си Huracan. Първите две изображения не дават ясна идея какво да очакваме - поне по фаровете не откриваме особена разлика с актуалния модел. Засега се знае, че в интериора ще се настани нова инфоразвлекателна система с голям изправен екран и повече възможности за забавление на тези, които намират десетте цилиндъра за скучни. В интерес на истината Huracan е една от колите с най-много бутони в интериора, така че замяната на някои от тях със сензорен екран може би не е лоша идея. Друг е въпросът как ще реагира той при 300 км/ч.

Предвид факта, че Huracan вече е на пет години, предполагаме, че Lambo ще пипне не само дизайна, но и техническите характеристики. Със сигурност атмосферният 5,2-литров V10 ще бъде запазен, но мощността вероятно ще нарасне от актуалните 610 на поне 620 к.с., което ще позволи на бика от Санта Агата да слезе по-близо до 3 секунди в упражнението до 100 км/ч.

Тестови прототипи с мек покрив вече бяха засечени от папараците, което потвърждава, че промените ще бъдат приложени както на купето, така и на роудстъра.

Британец с Huracan под наем засечен от 33 камери за превишена скорост за една нощ!

 

Първородната Godzilla!