Отделете 22 минути на една от най-впечатляващите автомобилни колекции в света. 52 супер и хипер коли в гараж в Бахрейн

  • Галерия с няколко кадъра от видеото... Галерия с няколко кадъра от видеото...

28 Jan 2019

McLaren F1, Mercedes CLK GTR, триото хибриди LaF, 918, P1 и още и още - това определено е една от най-богатите колекции от суперколи, която сме виждали. Видеото достига до нас благодарение на нескриващия ентусиазма си Shmee. Влогърът е допуснат до колекцията на бахрейнски милиардер, който не само има изумителен гараж, но явно поддържа всяка от красавиците изключително - всяка от колите се пали и получава внимание поне веднъж седмично, така че до една 52-те машини винаги са в пълна готовност да направят разходка по улиците на островната държава в Персийския залив.

Само набързо ще споменем някои от изумителните коли, които ще видите във видеото: Maserati MC12, Porsche 911 GT1 (993), Lamborghini Reventon, Hennessey Venom GT и Koenigsegg Agera RS.

Трябва да се признае, че колекцията добива пълнота и благодарение на наличието на някои от най-популярните ретро модели, включително Lambo Miura и Jag E-Type… Симпатичен детайл е присъствието на Abarth 695 Tributo Ferrari, гордо паркиран в ъгъла на Скудерията. Почти не можем да се сетим за липсващи суперколи… Ако трябва да изберем по една суперкола за всяка седмица от годината, трудно бихме се справили по-добре...

 

Първородната Godzilla!