Петте най-луди коли в ръцете на Валтер Рьол

  • Разгледайте галерията, за да се запознаете с петте най-луди коли според Валтер Рьол Разгледайте галерията, за да се запознаете с петте най-луди коли според Валтер Рьол
  • Porsche 935: “На мокра писта държах волана с две ръце и не можех да я накарам да върви направо. Ако кола се пързаля при 180 км/ч е окей, при 200 обаче започва да става малко сложно...” Porsche 935: “На мокра писта държах волана с две ръце и не можех да я накарам да върви направо. Ако кола се пързаля при 180 км/ч е окей, при 200 обаче започва да става малко сложно...”
  • Audi A2 Quattro: “След като само двама-трима души в света могат да я карат, значи нещо не е наред. Но цялата ѝ мощност беше толкова забавна. И петцилиндровият мотор вадеше страхотен звук” Audi A2 Quattro: “След като само двама-трима души в света могат да я карат, значи нещо не е наред. Но цялата ѝ мощност беше толкова забавна. И петцилиндровият мотор вадеше страхотен звук”
  • Porsche Carrera GT: “Управлението е като на състезателна кола, но винаги имаше проблем с гумите. Все не можеха да се намерят нормални гуми за нея. Имам една в гаража си и още е с първия комплект гуми” Porsche Carrera GT: “Управлението е като на състезателна кола, но винаги имаше проблем с гумите. Все не можеха да се намерят нормални гуми за нея. Имам една в гаража си и още е с първия комплект гуми”
  • Porsche 911 GT2: “На “Фланцгартен” на Северната дъга вдигах 307 км/ч - беше по-бърза бърза от състезателната ми кола и притежаваше толкова много свобода. Но без място за грешки - трепнеш ли за миг, изчезваш…” Porsche 911 GT2: “На “Фланцгартен” на Северната дъга вдигах 307 км/ч - беше по-бърза бърза от състезателната ми кола и притежаваше толкова много свобода. Но без място за грешки - трепнеш ли за миг, изчезваш…”
  • Audi 90 IMSA: “Беше толкова мощна, дори със сликове и четири задвижващи колела оставяше големи черни следи на излизане от завоя. Беше фантастично” Audi 90 IMSA: “Беше толкова мощна, дори със сликове и четири задвижващи колела оставяше големи черни следи на излизане от завоя. Беше фантастично”

02 Feb 2019

Встрани от чисто маркетинговата си работа за Porsche Валтер Рьол е легенда и всеки от нас има какво да чуе от него за колите. TopGear.com направи една интересна класация, свързана с емблематичния рали герой: кои са петте автомобила, които са го респектирали най-много…

Цъкнете на петте снимки в галерията, за да се запознаете с всяка от колите и съответното изказване на Рьол...

 

Лукс от Китай!