Мат Лебланк напуска TopGear в края на следващия сезон

  • Галерия с 8 снимки на Мат в ролята си на водещ на TopGear Галерия с 8 снимки на Мат в ролята си на водещ на TopGear

02 Jun 2018

Мат Лебланк ще напусне TopGear в края на следващия сезон на шоуто, съобщи BBC. И този път скандал няма! Актьорът благодари на екипа и поясни, че напуска, за да има повече време със семейството и приятелите си. “Преживяването в Top Gear беше изключително удоволствие. Въпреки това продължителните пътувания и многото време, необходимо, за да бъда водещ на TopGear, ме отдалечават от семейството и приятелите ми повече, отколкото бих могъл да понеса. Трудно ми е, но това е причината да прекратя взаимоотношенията си с шоуто. Винаги ще остана почитател на TopGear.”

Известният най-вече от сериала “Приятели” актьор започна участието си в Top Gear като ко-водещ с Крис Еванс за сезон 23, след като Кларксън, Хамънд и Мей напуснаха шоуто през 2015 със забележителен за бранша скандал. В първата си година в TopGear Лебланк си партнираше основно с Еванс, но двамата отнесоха доста критики. След като Еванс напусна екипа, Мат остана като един от тримата водещи, заедно с Крис Харис и Рори Рийд.

Следващият сезон на TopGear ще е последният с участието на Лебланк, а името на неговия заместник ще разберем може би чак през 2019.

 

Първородната Godzilla!