Това е напълно брониран AMG G63, който излиза невредим от парти с гранати

  • Галерия с 8 снимки Галерия с 8 снимки

25 Mar 2019

Inkas е компания, която би следвало да ви е добре известна, ако сте бос на мафията, служител в НСО или има друга причина да сте си търсили бронирана G-класа. Току-що компанията представи своята преработка на новата G-класа. Ще ви разочароваме, но на външен вид тя изглежда досущ като нормалната кола.
Супер силите ѝ излизат на показ едва в случай на необходимост. Тя е способна да ви защити от 7,62-милиметров обстрел. Едновременното избухване на две гранати DM51 също няма да наранят бронираната G-класа. Не знаем какво значи това, но ни казаха, че колата отговаря на балистичните стандарти CEN 1063 BR6. Звучи сериозно.

Стандартно бронираното кубче идва с пълна защита на пътническия салон, многослойни бронирани стъкла, защита за акумулатора и електронния управляващ блок, подсилено окачване (очевидно ще трябва да се справя с допълнителни килограми) и run-flat гуми. Срещу доплащане може да се поръча система за гасене на пожар, както и специално разработена олекотена броня. В списъка с допълнително оборудване ще намерите още подсилени гуми за извънредно неприятни ситуации, полицейски светлини и усилена спирачна система, ако планирате участие в преследване.

Не знаем колко струва цялото удоволствие, защото цените при Inkas обикновено са в зависимост от интереса и клиента.

 

Лукс от Китай!