Shell България и състезателят Ангел Караньотов откриха Moto Expo 2019

  • Галерия с 4 снимки от откриването Галерия с 4 снимки от откриването

10 Apr 2019

Днес, в рамките на откриването на мотоциклетен салон „Мото Експо 2019“, който се провежда от 10 до 14 април в зала „Асикс Аерна“, щандът на Shell България беше официално представен. Заместник министърът на транспорта Ангел Попов, Татяна Груева, изпълнителен директор на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България и други официални гости лично посетиха щанда и се запознаха с Ангел Караньотов, единствения българин, шампион в три мотоциклетни дисциплини.

Всички посетители на изложението имат възможност да посетят щанда на Shell, където ги очакват забавления и специални подаръци. Най-запалените фенове ще имат възможност да се срещнат лично, да вземат автограф и да се снимат с българския състезател Ангел Караньотов на 13-ти април на щанда на Shell България. Ангел ще покаже своя нов състезателен мотоциклет Ducati Panigale V4R. Всеки посетител на „Мото Експо 2019“ получава ваучер за отстъпка за горивата Shell и 200 ClubSmart точки.

За трета година Shell България е основен партньор на Overdrive Racing Team в Източноевропейския и Републиканския пистов шампионат по мотоциклетизъм. Горивото, с което Ангел и неговият мотор постигат успехи, е Shell V-Power Racing.

Прес съобщение от Shell България

Лукс от Китай!