Прекрасно! Porsche преиздава всичките си оригинални ръководства от 1952 г. насам

  • Четири снимки с преиздадени ръководства от Porsche Четири снимки с преиздадени ръководства от Porsche

02 May 2019

В пореден ход, засвидетелстващ ангажираност към класическите автомобили, дивизията Porsche Classic обяви, че преиздава всичките ръководства на собственика, създадени от немската марка от 1952 година до днес. Става дума за над 700 книжки, които обхващат на практика всеки един ретро модел на бранда.

Към момента готови са книжки за автомобилите от 356 (моделна година 1952) до 911 (моделно поколение 996). Въпросните ръководства могат да се намерят във всяко дилърство на Porsche, както и в онлайн магазина на производителя. В допълнение, Porsche Classic предлага и специални издания за някои от моделите, които събират подробна техническа информация в луксозна книга.

От Porsche казват, че процесът по подготовка за лансиране на новата серия ръководства започва още преди няколко години, когато се издирват най-редките книжки и се дигитализират. След това, специалисти възстановяват липсващите графики или текст и ги подготвят за повторния им печат. Немците обещават, че всяко съвременно издание ще отговаря напълно на оригиналните версии.

Много по-добра от предишната?