Това BMW 750iL Individual E38 струва колкото ново базово 330i. Има всички екстри, буквално

  • 64 снимки - интериор, екстериор и мотор 64 снимки - интериор, екстериор и мотор

06 May 2019

Според мнозина, 90-те години на миналия век представляват една от златните епохи за BMW. Едно десетилетие, в което се раждат редица вече легендарни за марката автомобили, а към края му от завода излиза и този екземпляр Серия 7, който виждате тук. Но той е по-специален от останалите. Мъничко по-специален.

Чрез онлайн мрежата на сайта AutoLeitner попаднахме на холандски дилър, който е готов да се раздели с този 750iL Individual от 1999 година за сумата от 39 500 евро. Да, малко е височка за 20-годишна „Седмица“, но обърнете внимание на оборудването и цялостното състояние на луксозния седан.

Често по обяви срещаме термина „всички екстри“. Тук може би той важи с пълна сила – налице са напълно електрически предни и задни седалки с масажна функция, шибидах, хладилник, два телефона, навигационна система, телевизор, регулируемо окачване и още куп други. Макар и на километража да виждаме цифрата от близо 107 500 километра, по нищо не можем да различим автомобила от чисто ново състояние.

Колата идва от предантично поддържана лична колекция като към нея върви и пълен архив на сервизирането и всички заводски документи. Нещо повече – точно този сив екземпляр дълга база е използван за каталожните снимки на модела. Буквално е част от историята на немския производител.

Вижте всички детайли на този линк - списъкът с екстри е наистина дълъг. Ако наистина имате интерес, то ще трябва да бъдете одобрени от дилъра, който казва, че няма намерение да продаде машината на всеки с достатъчно дебел портфейл.

Проверете и тези две чудни Е38-ци:

Много по-добра от предишната?