BMW вдига покривалото от Серия 1 с предно предаване

  • Галерия с пет официални Галерия с пет официални "папарашки" снимки

16 May 2019

BMW е все по-близо до премиерата на първата си Серия 1 с предно предаване. На снимките ще видите колата с и без камуфлаж в “най-разголените” ѝ снимки досега. В сравнение с актуалната “Единичка” новата притежава по-мускулеста структура, нови светлини, брони и естествено - по-големи бъбреци.

Ако съдим по черните акценти, вероятно на първата снимка е M135i xDrive, хотхеч, който ще се изправи срещу Audi S3 и Merc-AMG A35. Очаква се неговият двулитров четирицилиндров мотор да има 306 к.с. и 450 Нм.

На следващите снимки ще видите колата в камуфлажи (пак официални снимки от BMW), както и късче от интериора с волана и разположения зад него дисплей за скоростомера, навигацията и оборотомера. Интериорът на Серия 1 е вдъхновен от този на “Тройката”, а официалната премиера се очаква на 27 май. Първият автосалон, на който колата ще присъства, е във Франкфурт през септември.

Малко след това ще разберем и как се справя новата M135i с дрифта или платформата с предно предаване ни е лишила от една от най-яките дрифт играчки...

 

Първородната Godzilla!