Ford срещу Ferrari: автомобилният филм на годината. Трейлър

  • Хенри Форд II, който често е наричан с краткото HF2. Хенри Форд II, който често е наричан с краткото HF2.
  • Карол Шелби, фермерът, състезателят, пилотът, съдателят на AC Cobra и сериозен „виновник“ за победата на Ford над Ferrari. Карол Шелби, фермерът, състезателят, пилотът, съдателят на AC Cobra и сериозен „виновник“ за победата на Ford над Ferrari.
  • Зад волана от дете: Карол Шелби. Зад волана от дете: Карол Шелби.
  • Големият Енцо Ферари, наричан 'Il Commendatore'. Големият Енцо Ферари, наричан 'Il Commendatore'.
  • Гениалният британски пилот Кен Майлс във Ford GT40. Гениалният британски пилот Кен Майлс във Ford GT40.

06 Jun 2019

Филм, който е повече от автомобилен. Това е кино представяне на мощния сблъсък на егото на две огромни фигури в индустрията, Хенри Форд II и Енцо Ферари. И по-специално на уникалното партньорство на пилотите Кен Майлс (игран от Крисчън Бейл) и Карол Шелби (игран от Мат Деймън), които рискуват всичко за да създадат кола, която да бие Ferrari в легендарните „24 часа на Льо Ман“. Филм, проследяващ създаването на легендарния Ford GT40.

Лентата е базирана на книгата ‘Go like hell’ на Ей Джей Бейми от 2009-та година, зад продукцията седи ‘20th Century Fox’, а датата на премиерата е 15-ти ноември. Гледайте терйлъра за да я очаквате с още по-голямо нетърпение. Ние го гледахме три пъти. А след, като го направите, може да кликнете на този прекрасен Ford GT40, една от трите коли, които побеждават в „24-те часа на Льо Ман“ през 66-та.

Лукс от Китай!