Национален Audi събор 2019 – галерия и впечатленията ни от втория ден

  • Галерия с 202 снимки! Галерия с 202 снимки!

17 Jun 2019

Супер гостоприемни. Това бе първото ни впечатление, което получихме още с влизането ни през портала на писта „Дракон“ в Калояново. Второто? Същото, както и усещане за добро настроение в адската жега.

Посетихме втория ден от 4-тото издание на Националния Audi събор 2019, организиран от Кръвна група – Audi. Видяхме доста интересни автомобили, при това не само с четири кръга на капака, а драг дисциплината определено бе най-атрактивна.

Audi RS 6-тицата тръгва брутално, RS 5 Coupe не му отстъпваше, двете VW Polo бяха чудесни, а Golf 4-ката… подозираме, че селското стопанство в района няма да е вече същото, поради трещенето, тътена и начина по който този автомобил покоряваше правата на „Дракон“. Тази кола е епична!

Каквато бе и жегата поради която част от техниката ни предпочете да си почива в багажника на нашия Dizzy автомобил. За щастие обаче дронът и камерата със стабилизатор устояха на високите температури, което означава, че ще съвсем скоро ще пуснем и видео материал от събитието. А дотогава, предлагаме ви „телефонна“ галерия на голяма част от автомобилите от ден 2. Снимки, които може да свалите в оригиналната висока резолюция (761 Mb zip) чрез този линк http://bit.ly/2Ik7WJM 

Приятно разглеждане и отново, похвала към организаторите!

Първородната Godzilla!