Ангел Караньотов ни сподели за готината промоция на Shell: 6 емблематични модела на Ducati за скромните 2,49 лв. Видео!

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

26 Jun 2019

Седем победи. Седем поредни победи. Такава е красноречивата статистика за този сезон на Ангел Караньотов, който не спира да мачка със своето брутално Ducati Panigale V4 R. Тандемът Ангел-Ducati-Shell се оказва супер мощен и безкомпромисен!

И по този повод от Shell решиха да направят яка промоция, която да ни позволи – на нас и на вас – също да се сдобием с яки байкове на Ducati, но на доста по-достъпна цена от тази на мотора на Ангел.

Като например чисто ново Ducati Desmosedici GP18 за 2,49 лв. Истински, оригинален MotoGP байк за два и петдесет. Окей, моторчето е в мащаб 1:18, но е абсолютно точно и лицензирано копие на оригиналната машина, която може да краси бюрото или витрината ви. При това в компанията на още пет култови модела на италианците - Ducati 1199 Superleggera, XDiavel S, Monster 900, Hypermotard SP и Scrambler Icon.

Как може едно такова бижу да бъде толкова достъпно? Благодарение на промоцията на Shell. Зареждате над 25 литра гориво, получавате стикер или два, в зависимост от типа гориво (V-Power – 2 бр.; Fuel Save – 1 бр.), събирате 4 лепенки и си взимате мега байк за смешните 2,49 лв. Приказка.

Пълните условия на промоцията може да намерите, като кликнете на този брууутален XDiavel S или накратко, от самия Ангел Караньотов (видеото горе).

Първородната Godzilla!