Ново лице и технологии за Audi Q7, в продажба от септември

  • 18 снимки с обновения Q7. 18 снимки с обновения Q7.

26 Jun 2019

Сигурни сме, че сред читателите ни има много фенове на Audi Q7. Все пак, това е един от моделите, които имат няй-голямо влияние на пазара на големи луксозни всъдеходи. За всички тези почитатели имаме добри новини – Q7 получи фейслифт за Европа. Визуалните промени не са хич малко, а дали са в позитивна посока – ще оставим на вас да прецените. Отпред откриваме нови фарове с по-подчертан дизайн на вътрешността, променена по форма радиаторна решетка и броня с различни отвори за въздух.

Отзад положението е сходно – стоповете имат нова графика и сега се свързват от хромирана лайстна. Под тях дифузерът е със сериозно променен изглед, който се допълва от новите модели джанти. Под ламарините също е интересно – опционално Q7 ще се предлага с електромеханична система за стабилизация, която „изправя“ автомобила при завой с по-висока скорост. Ще е достъпна и система за управление на четирите колела, както и адаптивно въздушно окачване.

В зависимост от пазара на разположение на клиентите ще бъдат два 3-литрови дизела със 228 и 282 к.с. съответно. Ще се предлага и 3-литров бензин със 335 к.с., а скоро ще видим и плъг-ин хибридна версия. Всички модели работят в тандем с лека хибридна система с 48-волтова електрическа архитектура. Що се отнася до интериора, обновеното Q7 получи оформлението, което първо видяхме в и Q8, като може да гледате нашия тест на последното, тук (и на А8, ако кликнете на оранжевия текст).

 

 

Първородната Godzilla!