Мечка сви Subaru. Мина 30 метра и катастрофира. Добре е, за разлика от колата

  • Галерия с четири снимки Галерия с четири снимки
  • Оказа се, че в интернет е пълно със снимки на пострадали от мечки Subaru-та. Това е друг екземпляр със сходни поражения Оказа се, че в интернет е пълно със снимки на пострадали от мечки Subaru-та. Това е друг екземпляр със сходни поражения

09 Jul 2019

Мечка влезе и се заключи в кола край Боулдър, Колорадо, САЩ. За нещастие уплашеното животно е унищожило интериора в опитите си да се измъкне, а в даден момент е бутнало скоростния лост на неутрална, благодарение на което колата е попътувала до близката горичка, за да паркира челно в първото изпречило ѝ се дърво. 

Макар общо изминатото разстояние да е едва 30 метра, злополучното Subaru Forester е понесло сериозни щети. В опитите си да излезе от колата, Мецана е унищожила тапицериите и механизмите на всички врати, арматурното табло също е понесло тежко срещата си с дивата фауна. 

При удара вратите са се отворили, така че оттам нататък неумелият крадец е имал открит път за бягство към гората. Собственичката на колата вероятно вече ще заключва вратите, когато се намира в райони с диви животни, коментират от местната пътна полиция. Най-честата причина мечки да проявяват любопитство към коли е, когато по седалките има оставена храна. 

А какво ще кажете за видео с мечка, която гони колоездач!?

 

Лукс от Китай!