Да предизвикаш Павел Лефтеров!

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

28 Jul 2019

Павел Лефтеров е име, което ще чувате все по-често, защото най-младият състезател в историята на GT4 шампионата на FIA, тепърва започва да печели големи надпревари. Павката демонстрира супер талант още от началото на кариерата си, като съвсем наскоро си извоюва първото място в „24-те часа на Нюрбургринг“! Той и отборът му завършиха на 1-ва позиция в класа и на престижното 20-то място в генералното класиране.

Повод, по който решихме да поканим Павел на интервю, на приятелска среща и за да... му отправим динамично предизвикателство. Павката ни сподели за успехите си, сподели ни няколко много важни съвета за безопасно шофиране, след което седна на пасажерската седалка на „нашето“ (благодарим на BMW Fans Bulgaria за колата) BMW M3, и... се справи блестящо с нашето предизвикателство. Каквто точно бе то? Гледайте видеото!

Окей, само ще издадем, че предизвикателството е обща идея на нас и приятелите ни от Philips OneBlade, както и че ако изпълните единственото и съвсем лесно условие от видеото, може да спечелите награда!

 

 

Първородната Godzilla!