Жан Тод: Михаел Шумахер гледа състезанията от F1 по телевизията. Бавно се възстановява

  • Галерия с шест снимки Галерия с шест снимки

31 Jul 2019

Не искаме да приличаме на жълтите медии и затова много внимателно подбираме информацията за Михаел Шумахер, която да споделяме с вас. Тази обаче изглежда сигурна, защото идва от Жан Тод - бивш шеф на Скудерията и в момента шеф на FIA. Тод, който е близък приятел на Шумахер и семейството му, споделя пред радио “Монте Карло”, че 7-кратният световен шампион продължава бавно да се възстановява от инцидента, който претърпя със ски през 2013.

Всякакви новини за състоянието на германския пилот са рядкост, а често се появяват непотвърдени слухове, но в случая Тод е много конкретен, като заявява, че често посещава дома на Шумахер в Швейцария и понякога заедно с Михаел гледат състезанията от Формула 1 по телевизията. 

“Винаги съм много внимателен с такива изказвания, но е вярно. Гледах състезанието заедно с Михаел Шумахер в дома му в Швейцария”, казва Тод пред радио “Монте Карло”. “Михаел е в най-добрите ръце, които да се грижат за него. Той не се предава и продължава да се бори”. От изявлението на Тод става ясно, че Шумахер все още не може да комуникира с близките си.

Изпълнителният директор на Формула 1 Рос Браун също постоянно е във връзка със семейството на Михаел. По-рано през годината той изрази подкрепата си към пилота и близките му за решението да пазят в тайна от медиите детайли около състоянието му.

В края на годината се очаква документален филм за живота на Михаел. Според слуховете във филма ще бъдат включени и сцени от дома на Михаел, които вероятно ще разкрият за първи път повече информация за състоянието му в момента.

#keepfightingmichael

 

Лукс от Китай!