Golf VIII изтече без камуфлажи, сниман по време на официалната фото сесия

  • Две снимки, които казват повече от 1000 думи Две снимки, които казват повече от 1000 думи

06 Aug 2019

Дългоочакваното осмо поколение на Golf бе “хванато” от папараци по време на официалната фото сесия на модела. Цветът е същият като на някои от прототипите, а повечето промени спрямо актуалното поколение са в посока на повече агресия и динамика. Задните светлини вероятно са най-различният елемент, без да са революционни. Типично за Golf всички промени са много фини и еволюционни. 

Хромираните елементи около ауспуховите накрайници изглеждат стилно. Не сме сигурни дали самият ауспух ще се вижда или ще бъде скрит. Ще разберем при премиерата. Тя беше предвидена за автосалона във Франкфурт (12-22 септември 2019), но вероятно ще бъде отложена с около месец и ще се случи през октомври.

За разлика от фино пипнатата външност, интериорът на новия Golf ще бъде от друга вселена. Изцяло дигиталното табло и новият голям сензорен екран ще поставят летвата в компактния клас по-високо, от когато и да било. Golf VIII ще получава обновявания на софтуера си постоянно, докато колата кротко си стои в гаража ви, така че без посещение в сервиза софтуерът винаги да е на крачка пред хакерите - бели, черни, розови или на точки. Говори се, че в новата кола има 100 милиона реда код спрямо 10 милиона при актуалното поколение. Звучи сложно и не искаме да знаем как ще работи всичко това, когато пристигне в Перник след 15 години…

Цъкнете на долната снимка, за да видите осемте най-готини Golf-а, създавани някога!

 

Първородната Godzilla!