Lamborghini Countach с 'V12' от... Mercedes-Benz и бъбреци от BMW

  • Галерия с 9 снимки. Галерия с 9 снимки.

07 авг 2019

Гледката е потресаваща или поне за онези от вас, които харесват Lambo Countach (вероятно около 100% от вас). Категоричният „плакатен“ модел на италианците, но тук в малко по-различно изпълнение... В доста по-различно изпълнение, всъщност. Снимките са дело на нашия човек Тодор Петков, който е посетил „дилърство за класически автомобили“ в Израел. Като понятието „класически“ явно покрива и подобни тунинг екземпляри.

Или по-скоро супер претруфени реплики, защото се съмняваме, че това нещо започнало живота си, като Lamborghini Countach LP5000 Quattrovalvole. Или пък е? Какво мислите? На предния капак виждаме бъбреци от BMW, два надписа 'Countach' (да се знае!), а на задния: V12 значка от Benz. Ауспусите също са... „къстъм“, а цялото нещо, очевидно, е облечено в имитиращо карбон фолио. Интериорът е не по-малко потресаващ, но ще си спестим описанието му.

Какво мислите? Уникална грозиотия за безвкусни палячовци или пък „Колата си е моя, ще си правя с нея каквото си искам?“ Преценете сами, отговорете ни, след което може да кликнете на това самоделно Lambo, което, смятаме, изглежда доста по-оригинално от това в основния материал.

Коментари
Коментирай

Sending ...