Топ 10 премиери от Франкфурт 2019

 • Класацията е в галерията, проследете я тук! Класацията е в галерията, проследете я тук!
 • 10. Audi RS Q3 Sportback: Един от последните ви шансове да карате 5-цилиндрово 2,5-литрово Audi. С 400 к.с. това е доста нишов SUV, нали!? 10. Audi RS Q3 Sportback: Един от последните ви шансове да карате 5-цилиндрово 2,5-литрово Audi. С 400 к.с. това е доста нишов SUV, нали!?
 • 9. Cupra: Не сме много сигурни какво точно да очакваме, но в главите ни се върти нещо изцяло електрическо от новата подмарка на Seat. И надяваме се бързо! 9. Cupra: Не сме много сигурни какво точно да очакваме, но в главите ни се върти нещо изцяло електрическо от новата подмарка на Seat. И надяваме се бързо!
 • 8. Hyundai i10: Малък Hyundai може да звучи като тотална скука, но корейците обещават това да бъде най-високотехнологичната кола в сегмента. Звучи дигитално и обещаващо. 8. Hyundai i10: Малък Hyundai може да звучи като тотална скука, но корейците обещават това да бъде най-високотехнологичната кола в сегмента. Звучи дигитално и обещаващо.
 • 7. Opel Corsa: Новата Corsa ще се опита да измъкне Opel от неловката ситуация, в която марката изпадна след придобиването от PSA. Мъникът използва платформата на 208 и има изцяло електрическа версия. 7. Opel Corsa: Новата Corsa ще се опита да измъкне Opel от неловката ситуация, в която марката изпадна след придобиването от PSA. Мъникът използва платформата на 208 и има изцяло електрическа версия.
 • 6. Land Rover Defender: Новият Defender има тежката задача да прави всичко по-добре, по-умно и по-модерно от легендарния си дядо, но да запази същите офроуд способности. Очаквано летвата е вдигната много високо! 6. Land Rover Defender: Новият Defender има тежката задача да прави всичко по-добре, по-умно и по-модерно от легендарния си дядо, но да запази същите офроуд способности. Очаквано летвата е вдигната много високо!
 • 5. Honda e: Малка, сладка и доста лека. Електрическата Honda има реални шансове да се превърне в най-масовото електрическо возило по пътищата ни. Ретро чертите само я правят по-готина. 5. Honda e: Малка, сладка и доста лека. Електрическата Honda има реални шансове да се превърне в най-масовото електрическо возило по пътищата ни. Ретро чертите само я правят по-готина.
 • 4. VW ID.3: Ако ще има масова електрическа кола, то най-вероятно ще бъде тази. ID.3 ще минава до 550 км с едно зареждане и ще разполага с всичко, което концерн като VW смята за полезно и добро в една кола. 4. VW ID.3: Ако ще има масова електрическа кола, то най-вероятно ще бъде тази. ID.3 ще минава до 550 км с едно зареждане и ще разполага с всичко, което концерн като VW смята за полезно и добро в една кола.
 • 3. BMW Vision M Next: Наследникът на i8 ще бъде отново хибрид, но този път с около 600 к.с. и спринт до 100 км/ч за 3 секунди. Дано само изглежда по-баварски, защото, признаваме, прототипът не ни кефи. 3. BMW Vision M Next: Наследникът на i8 ще бъде отново хибрид, но този път с около 600 к.с. и спринт до 100 км/ч за 3 секунди. Дано само изглежда по-баварски, защото, признаваме, прототипът не ни кефи.
 • 2. Porsche Taycan: Компанията обяви Taycan за най-важния си модел. Сигурно е така, все пак за разработката бяха вложени милиарди, а почитателите на Porsche са едни от най-взискателните за звук, динамика и обратна връзка от колата си… 2. Porsche Taycan: Компанията обяви Taycan за най-важния си модел. Сигурно е така, все пак за разработката бяха вложени милиарди, а почитателите на Porsche са едни от най-взискателните за звук, динамика и обратна връзка от колата си…
 • 1. Audi RS 6 Avant: Добре, признаваме, че поне три коли в списъка по-горе са по-важни от едно бързо и безсмислено комби. Но има нещо толкова секси в бързите и безсмислени коли... 1. Audi RS 6 Avant: Добре, признаваме, че поне три коли в списъка по-горе са по-важни от едно бързо и безсмислено комби. Но има нещо толкова секси в бързите и безсмислени коли...

17 авг 2019

Автомобилният салон във Франкфурт отваря врати на 12 септември и ще продължи десет дни. Макар автосалоните да позагубиха блясъка си в епохата на онлайн представянията, все пак гигантско събитие като IAA е единственото място, където може да видите всички нови коли накуп. Всяка година около 850 000 души го посещават, което е показателно.

Очевидно германските марки се представят най-силно, като в галерията ще видите десетте най-важни премиери на салона, субективно, в наш стил... Разгледайте ги и споделете кой е фаворитът ви!

Класирането от десето към първо място, може да проследите в галерията ни над текста!

 

Коментирай

Sending ...