Украинци посегнаха на Toyota Land Cruiser 200. Дали не го развалиха?

  • Вижте 17 снимки с тунингованата джипка Вижте 17 снимки с тунингованата джипка

01 Oct 2019

Руснаците и украинците отдавна имат специално отношение към Toyota Land Cruiser. Всъщност, това е може би районът с най-много екземпляри от модела в целия свят, което пък от своя страна значи, че не е много лесно да бъдеш различен от останалите. Подобна среда звучи като перфектно място за развитие на тунинг бизнес и украинците от AutoLife са усетили откъде духа вятърът.

Базираната в Киев фирма поработи върху екземпляр на Land Cruiser 200 oт 2019 година, като основната мисия е била джипката да не изглежда толкова много като "хладилник." Не случайно използваме кавички, фразата е директен цитат от прес материал на AutoLife.

Явно разбирането за това как трябва да стане трансформацията е включвало по-широки калници, като арките вече са с около стотина милиметра по-издадени навън. Агресивните брони и горната радиаторна решетка, може да се каже, изглеждат добре, но имаме известни резервации към долната решетка в предната броня. Нещо ни евтинее...

Интериорът... хмм, интериорът. Сигурно сме от малцината, които всъщност го харесват. Миксът от червена и синя кожа е интересен, а доработките по централната конзола са леки и ненатрапващи се. Дори и таванът, впрочем, е облицован в кожа.

Помните ли ревюто ни на Land Cruiser V8?

Първородната Godzilla!