Най-интересните видеа, които ни изпратихте досега в голямата ни игра „Моята любима кола”


31 Oct 2019

Голямата ни игра с Shell е в разгара си! „Моята любима кола” вече си има и първи победидел, Красен Христов с видеото му за любимата му Alfa 155! Предстои обаче да изтеглим още трима късметлии, които ще получат ваучери за гориво Shell V-Power на стойност 100 лева всеки! Затова направете видео на колата си и участвайте!

По-добрa ли е Хонда Акорд  от  M-ка или АМГ? Как Мерцедес ставa на Шкода 120 и коя е най-НЕ крадената кола в България?! Всичко това, че и повече в новото ни видео с ВАШИТЕ любими коли.

Как може да участваш? Супер лесно. Вадиш смартфона си и правиш кратко видео (до 500 мегабайта) на твоя автомобил, споделяйки впечатленията си от него, какво ти харесва, защо си го избрал - казваш каквото решиш. Влизаш в специалния ни микросайт (кликни на картинката долу!), качваш видеото и си готов, вече участваш за наградите.

Къде да качиш видеото? Кликваш на картинката тук долу или пък отиваш на специалния ни микросайт dizzyriders.bg/game. Супер лесно е!

Кой дава наградите? Как кой? Нашите приятели от Shell, които са приготвили ваучери за горивата Shell V-Power!

Кога теглим наградите и колко продължава играта? Големия седмичен победител обявяваме всеки понеделник в 17:30 ч., а играта е с продължителност 4 седмици. Приключва на 18 ноември 2019 година, така че дерзайте!

Друго? Ами, не, това е. Но допълваме, че най-готините видеа качваме и в нашия канал, за да ги видят максимален брой хора. Така че, освен че имаш реалния шанс да си налееш Shell V-Power на стойност 100 лв. в резервоара, безплатно, твоята кола и история за нея, може да бъде видяна и чута от хиляди фенове!

Първородната Godzilla!