TechArt Porsche 991 (992). Мега галерия и видео!

  • Мега галерия с 41 кадъра! Мега галерия с 41 кадъра!

30 Nov 2019

TechArt са сътворили приказни неща с новото Porsche 992. Писахме за него още през октомври, но сега решихме да го направим отново, защото колата ни кефи адски много, защото ви предлагаме мега галерия с 41 снимки, както и видео.

Започваме от предницата, където откриваме нов спойлер от пет части, интегриран сплитер и двуцветно решение. Назад може да се насладите на нови престилки, супер ефектен заден спойлер и внушителен дифузьор. Прозрачните държачи на спойлера не са пластмасови, както може да си помислите, а от супер здрав поликарбонат, наречен макролон, което е по-близо до стъкло, отколкото до пластмаса.

Джантите са TechArt Daytona II и са специално разработени за 992, но вдъхновени от решение, което компанията е използвала за старото 996. Може да ги поръчате в различни размери за предния и задния мост - 20-инчови отпред и 21-инчови отзад, както и в изпълнение в черно с полирани бордове. Ако и двата варианта не ви харесват, имате опция за Formula V в сребристо или златисто. Новото спортно окачване приближава купето до асфалта с цели 30 мм, така че подбирайте внимателно къде ще си карате зверчето.

Интериорът изобилства от скъпа кожа, въглеродни детайли и алуминий - всичко със сертификат за ръчна изработка.

Мощността също е увеличена. TechArt споделя данните за Carrera 4S: при нея тунинг компанията добавя 60 к.с. и 80 Нм за общо 510 к.с. и 610 Нм. Любопитно е, че въпросната мощност е налична само в режими Sport и Sport Plus. Ако изберете Normal от врътката върху волана, ще получите стандартните 450 к.с. и 530 Нм.

Първородната Godzilla!