Как да си направиш „лети джанти Vossen” с флекс и електрожен. Видео

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

06 Dec 2019

Garage 54 или както започна в началото, Гараж 54. Ако не сте чували за този канал, който стартира само, като руски и до момента е набрал 2,81 милиона абоната, значи току-що направихте живота си по-богат. Човекът е толкова изобретателен, че вече има и втора англоезична версия на канала, засега с едва 326 хил. абоната. Космическа за България цифра.

Но към джантите. Този път изобретателят ни показва как се прави „реплика” - сериозен комплимент за крайния продукт - на популярните джанти Vosssen. Или по-точно на готиния модел CV3-R, чиято цена за брой започва от около 450 долара. Кликнете на снимката най-долу за препратка към сайта на Vossen, но след като гледате видеото.

Видео, в което главният герой използва стоманена джанта и профили, флекс и електрожен. Трябва да признаем, че крайният резултат надмина очакванията ни, което не означава, че ви съветваме да пробвате. Поне не, ако ви е мил живота.

Гледайте видеото, абонирайте се за канала на човека и кликнете на тези два скрийншота. Единият ще ви отведе до материала в което майсторът поставя дървени бутала на Лада, а другият – към експеримента му, в който налива бетон в гумите. Интересен човек.

Лукс от Китай!