От Русия с любов: Lada Samara с капаци от шахти вместо гуми (Видео)

  • Хах, това се казва хрумване. Bloodhound, поздрав! Вижте и останалите снимки в галерията! Видеото е в текста! Хах, това се казва хрумване. Bloodhound, поздрав! Вижте и останалите снимки в галерията! Видеото е в текста!

15 Jul 2019

Може на вас никога да не ви е хрумвало какво би станало, ако сложите капаци от шахти вместо джанти и гуми, но Влад от Garage 54 явно се е замислял по въпроса… Не просто се е замислял, а направо решава да приведе в изпълнение тази налудничава идея. И така стигаме до този 12-минутен клип с Lada Samara, която прилича на бюджетен Батмобил. Или на McLaren GT… 

 

След известни изчисления Влад и екипът му пробиват по четири дупки в капаците (не казват откъде са взели капаците, надяваме се в следващите дни да няма масови случаи на руснаци, паднали в шахти) и Samara тръгва на своите нови 25-килограмови джанти. Досущ като Bloodhound, само че тези не са алуминиеви… И максималната скорост е далече от 1600 км/ч.

Следва да признаем, че сме изненадани колко добре се държи Ладата с металните колела (като изключим краткото затъване и плачевното спиране). Изглежда забавно, но все пак, моля ви, не правете това вкъщи!

Лукс от Китай!