Започват производство на нови OEM брони за Lancia Delta HF Integrale!


05 Dec 2019

FCA Heritage и Mopar започват един много позитивен проект. Двете компании ще работят по оригинални резервни части за класически модели на Fiat и Lancia, както и за американски коли, а първите готови продукти ще са доста специални. Собствениците на Lancia Delta HF Integrale ще са радостни да чуят, че вече ще могат да си купят чисто нови брони с ОЕМ качество.

Още от 9 декември ще можете да направите поръчка за въпросните компоненти, като цената на предна броня ще бъде 1300 евро, а задната ще ви струва 1150 евро. Цените са еднакви за версиите Delta HF Integrale и Delta HF Integrale Evoluzione.

Важно е да отбележим, че броните са произведени по оригиналните чертежи и от същите материали, от които са били правени в миналото. С други думи, абсолютно заводско качество, каквото търсят голяма част от колекционерите.

Хубаво е да знаете също така, че засега се предвижда лимитирано производство - по 250 бройки за Integrale и Integrale Evoluzione. Броните идват с нанесен транспортен кит, а боята е ваша грижа.

Лукс от Китай!