Карахме Audi S3 и Audi S6. Видео!

  • Галерия с 28 снимки. Галерия с 28 снимки.

08 Dec 2019

За нас Audi S3 е най-красиво изпълнение седан на третото си поколение, а може би най-готината генерация на S6 е 4-та, тази от 2014-та, с „фара преди фейслифта”. И преди S6 Mk5, което е с… дизелов двигател и най-фалшивите ауспуси на планетата.

Затова се изкефихме адски много, че успяхме да заснемем именно тези сва автомобила, при това едновременно. Както може да предположите, колите са много различни. Едната с 2-литров 4-цилиндров редови с една турбина, другата с 4-литров битурбо V8. Едната с…, всъщност, направихме това видео именно заради това, за да видите тези яки Audi-та и да разберете кое как се усеща и по какво се различават.

Със сигурност обаче си приличат по състоянието им, което е перфектно! Причината затова е, че са обгрижвани с любов и препаратите на Detailing Bulgaria. Кликнете на оранжевия текст или на двете снимки тук, за да разгледате пълната гама от професионална автомобилна козметика, която може да ползвате и вие самите. И още нещо важно!

Ако направите поръчка през сайта Detailing Bulgaria и напишете промо код ‘DizzyRiders’ в нея, ще получите 10% отстъпка.

Гледайте видеото, абонирайте се за канала ни и посетете сайта Detailing Bulgaria, ако искате и вашия автомобил да изглежда по подобен начин.

Много практичен и интересен!