Задава се нов любимец на гангстерите: Изтекоха снимки на 2021 Cadillac Escalade!

  • 4 снимки на новия Escalade 4 снимки на новия Escalade

11 Dec 2019

Един от всепризнатите фаворити на гангстери, мутри, дилъри на наркотици и тежки баровци по целия свят скоро ще получи изцяло ново поколение - а това си е доволно важна новина за ъндърграунда. Става дума, разбира се, за Cadillac Escalade, който бе заснет далеч преди официалния си дебют в завод на марката в САЩ.

Малко сме разочаровани, честно казано. Онзи баровски вид, който излъчваше сегашният модел, е заменен от доста по-сдържана визия с доминираща радиаторна решетка. Проблемът май идва от малките фарове, които изобщо не са в адекватна пропорция с решетката. Както и да е, със сигурност ще трябва да видим поне официални снимки за по-задълбочен коментар.

Под ламарините ще се крие платформата T1, която се използва за тежки пикапи от Chevrolet. Въпреки това, задното окачване ще бъде заменено с многораменно шаси, а опционално ще се предлага и адаптивно въздушно окачване. Разчитайте, че ще видите и V8 мотор с различни мощности.

Куп електронни системи за сигурност ще подсигуряват по-спокойно шофиране, а на борда ще има и поне два големи дисплея за забавление. Не че на гангстерите нещо от всичко това им е важно, но все пак - да си знаят, че го имат.

Първородната Godzilla!