Лада Нива е жива и с фейслифт за 2020 година!

 • 4 снимки с Лада Нива за 2020 г. 4 снимки с Лада Нива за 2020 г.

16 дек 2019

Легендарната руска джипка Лада Нива все още не е умряла - и не просто съществува, а бе обновена за новата моделна година на пазара. Посрещнете 2020 Lada Niva, както биха го написали американците, с козметични и минимални механични подобрения.

Започваме от интериора, защото там е пипано най-много. Нов е панелът за управление на климатичната система, който досущ прилича на бутоните от по-старите дачии. В централната конзола сега е поставен къп холдър, а жабката е по-голяма отпреди. Не помним точно откога, но Нива (всъщност, официалното име е 4х4 в момента) вече има въздушни възглавници и подглавници на задната седалка.

Под капака новостите са наистина минимални - вече се слагат нови вибро тампони и по-добра шумоизолация, които трябва да премахнат онова досадно боботене и тресене, което старите бензинки на Лада все още генерират.

Не на последно място, руснаците ни напомнят, че Нива е “най-достъпният SUV на пазара в момента” и един от “легендарните автомобили в света.” 

Коментари
 • ДА АМА НЕ
  Четох в руски форум оплакване на ядосан свеж притежател на това возило : без да е отразено в спецификацията на колата, при поглед отдолу заради някакво незначително омасляване, видял върху блока на двигателя отлят китайски надпис. На хартия се водело, че двигателят е руски...
 • Uuu

  Uuu
  18 дек 2019 - отговори

  Toa face izglejda vse edno e mislen 2005 godina
 • Явор Матеев
  От братушките бих купил само матрьошки и АК-47 :) Лада НИВА не е кола а бич божий...
Коментирай

Sending ...