Защо!? Руснак пусна G63 от хеликоптер

  • Резултатът е тъжен... Резултатът е тъжен...
  • G63 скоро ще полети към земята G63 скоро ще полети към земята
  • G63 при последното си ускорение G63 при последното си ускорение
  • Колата в последния ѝ дрифт Колата в последния ѝ дрифт

21 Dec 2019

Когато някой е разочарован от колата си, обикновено разказва на всичките си приятели, как тя не става за нищо, пуска я в социалните мрежи и т.н. Виждали сме какви ли не оплаквания във Facebook, някои дори стигат до там, че да я разбият с бухалки, което безспорно е удовлетворяващо.

Но за първи път виждаме някой да пуска колата си буквално. И под “пуска”, имаме предвид от хеликоптер.

Оставяме настрана въпроса доколко видеото е с цел оплакване от Merc и доколко всъщност е начин за набиране на популярност на младия влогър Игор Мороз.

Но това, което се случва, е факт: Mercedes-AMG G63 в съвсем нормално и работещо състояние, без да е махнат двигателя, или нещо подобно, бива пуснат от хеликоптер от около 300 метра височина.

Както може да се очаква, от G-класата остава само купчина метал за вторичните, а клипът и видеото чупят Facebook и Instagram.

Случката се развива в най-северозападната част на Русия - Република Карелия, край летището на Петрозаводск.

Игор изглежда щастлив от резултата, като споделя недоволството си от G63 AMG. Конкретният екземпляр е купен нов през март 2018. Според автора на клипа колата се е повреждала всеки месец, а сервизът не е бил достатъчно отзивчив.

Разбира се, ако просто я беше продал, или дарил, видеото нямаше да събере близо 200 хил. гледания (към момента на писането на този текст), нито Мороз щеше да се радва на 3 млн. последователи в Instagram.

Но в крайна сметка всеки сам решава какво да прави с колата си...

 

Много практичен и интересен!