Топ 10 интериори на 2019

  • Разгледайте галерията, за да проследите класацията! И не забравяйте да изберете своя фаворит в коментарите! Разгледайте галерията, за да проследите класацията! И не забравяйте да изберете своя фаворит в коментарите!
  • 10. Volvo XC90: Шведите обновиха XC90, но запазиха минималистичния скандинавски дизайн на интериора. 9-инчовият екран е нищо в сравнение с таблетите на Tesla, но интериорът на Volvo е идеалното съчетание на модерни технологии и аналогови бутони. 10. Volvo XC90: Шведите обновиха XC90, но запазиха минималистичния скандинавски дизайн на интериора. 9-инчовият екран е нищо в сравнение с таблетите на Tesla, но интериорът на Volvo е идеалното съчетание на модерни технологии и аналогови бутони.
  • 9. Bentley Flying Spur: Консерватизмът дори тук отстъпва място на модерните технологии. Ако се вгледате, ще забележите колко малко са аналоговите бутони - под 100 броя за първи път в Bentley. 9. Bentley Flying Spur: Консерватизмът дори тук отстъпва място на модерните технологии. Ако се вгледате, ще забележите колко малко са аналоговите бутони - под 100 броя за първи път в Bentley.
  • 8. Chevrolet C8 Corvette: На пръв поглед може да се изненадате, че Америка участва в това сравнение с Corvette, а не с телевизорите на Tesla, но вижте само колко “по баварски” цялата съществена информация е завъртяна към шофьора. 8. Chevrolet C8 Corvette: На пръв поглед може да се изненадате, че Америка участва в това сравнение с Corvette, а не с телевизорите на Tesla, но вижте само колко “по баварски” цялата съществена информация е завъртяна към шофьора.
  • 7. Audi A8: Компанията от Инголщат е цар на съвършените интериори. Сензорните екрани са разположени доста ниско, но виртуалният кокпит зад волана дава цялата съществена информация точно пред очите на шофьора. Има и хедъп дисплей, разбира се. 7. Audi A8: Компанията от Инголщат е цар на съвършените интериори. Сензорните екрани са разположени доста ниско, но виртуалният кокпит зад волана дава цялата съществена информация точно пред очите на шофьора. Има и хедъп дисплей, разбира се.
  • 6. Mercedes-Maybach GLS: Като връх в автомобилната йерархия, GLS Maybach има много малко реални конкуренти. Независимо от споровете с Cullinan, ясно е че тук основното е колко качествен е масажът на задните седалки, а не колко инчов е дисплеят 6. Mercedes-Maybach GLS: Като връх в автомобилната йерархия, GLS Maybach има много малко реални конкуренти. Независимо от споровете с Cullinan, ясно е че тук основното е колко качествен е масажът на задните седалки, а не колко инчов е дисплеят
  • 5. Porsche 911: Използването на модерна техника, за да се пресъздаде един от най-известните интериори в автомобилната индустрия е оставил някой дизайнер в Щутгарт без сън продължение на дълги нощи. Но усилията са си стрували - само погледнете! 5. Porsche 911: Използването на модерна техника, за да се пресъздаде един от най-известните интериори в автомобилната индустрия е оставил някой дизайнер в Щутгарт без сън продължение на дълги нощи. Но усилията са си стрували - само погледнете!
  • 4. Roll-Royce Phantom: Интериор, обзаведен за крале. Нормално предвид факта, че Phantom се купува основно от короновани особи, както и платежоспособни клиенти с афинитет към лукса. Диодите в покрива изобразяват реални съзвездия 4. Roll-Royce Phantom: Интериор, обзаведен за крале. Нормално предвид факта, че Phantom се купува основно от короновани особи, както и платежоспособни клиенти с афинитет към лукса. Диодите в покрива изобразяват реални съзвездия
  • 3. Ferrari SF90 Stradale: Погледнете го - напълно дигитални уреди и все пак толкова прецизно разположение. Това е най-близкият до Формула 1 кокпит в луксозна GT кола. Затова SF90 присъства на трето място в нашата класация. 3. Ferrari SF90 Stradale: Погледнете го - напълно дигитални уреди и все пак толкова прецизно разположение. Това е най-близкият до Формула 1 кокпит в луксозна GT кола. Затова SF90 присъства на трето място в нашата класация.
  • 2. Lamborghini Sian: Ако при Ferrari разположението, размерите, шрифтовете са максимално близки до F1, то при базираното върху Aventador SVJ Lambo седалките, таблото и уредите препращат към изтребител. Много силен интериор! 2. Lamborghini Sian: Ако при Ferrari разположението, размерите, шрифтовете са максимално близки до F1, то при базираното върху Aventador SVJ Lambo седалките, таблото и уредите препращат към изтребител. Много силен интериор!
  • 1. McLaren Speedtail: Всичко в тази кола е препратка към легендарния McLaren F1 - триместната концепция на кокпита е само един от детайлите. Шофьорът е в центъра и информацията го обгръща, за да реагира мигновено. Все пак Speedtail развива 400 км/ч 1. McLaren Speedtail: Всичко в тази кола е препратка към легендарния McLaren F1 - триместната концепция на кокпита е само един от детайлите. Шофьорът е в центъра и информацията го обгръща, за да реагира мигновено. Все пак Speedtail развива 400 км/ч

24 Dec 2019

2019 си отива и е време за равносметка. Или просто за готини класации. Като тази: кои са десетте най-готини интериора, на коли, представени през годината. Все пак интериорът е мястото, където прекарваме времето си, а не върху аеродинамичния преден капак, така че е важно да е уютен, удобен и практичен. А в колите, подбрани тук - и много красив.

Някои производители приеха подход към минималистичен дизайн, други оставиха богатство от кожа, метални превключватели и стил. Кой е най-добрият е изцяло субективен въпрос, така че очакваме и вашите мнения.

 

Първородната Godzilla!