Това е новата S-класа на базата на папарашките снимки

  • Новата S-класа W223 ще дебютира през 2020, но още не знаем точната дата Новата S-класа W223 ще дебютира през 2020, но още не знаем точната дата

31 Dec 2019

Папараците продължават успешно да дебнат новото поколение на S-класата, което ще дебютира през 2020 г. Луксозната лимузина на Mercedes ще носи на борда си разработеното в  България от Visteon следващо поколение на системата MBUX и ще бъде най-високотехнологичният Benz, излизал някога от завода.

Леко маскираните прототипи позволиха на руснаците от “Колеса” да ни покажат доста реалистично изглеждащи рендъри, на които се вижда как би могла да изглежда готовата кола. Пичовете от “Колеса” са заимствали основно дизайнерски елементи от A-клас, CLA и CLS.

Що се отнася до интериора, то S-класата преминава от хоризонтално разположени дисплеи към вертикален основен дисплей като в Tesla Model S. 

Към стандартните бензинови и дизелови версии по всяка вероятност ще се предлагат поне два плъгин хибрида с пробег от близо 100 км с едно зареждане на батерията. Версиите AMG ще запазят 4-литровия V8, ура!

Докато чакате новата година и новия модел, може да хвърлите едно око на актуалната S-класа, което изобщо не бихме могли да определим като остаряла кола...

 

Лукс от Китай!