Porsche Road Tour: караме 5 нови Porsche-та! Видео!

  • Галерия с 56 снимки. Галерия с 56 снимки.

01 Feb 2020

Новото Porsche 911 в изпълнения S и 4S с по 450 коня, съвсем новия Cayenne Coupe в изпълнение Turbo, Panamera в топ версията Turbo S E-Hybrid с 680 коня, обновеният Macan S и супер готиния 718 Boxster GTS!

Караме всички тези коли в рамките на един ден, в рамките на Porsche Road Tour 2019, през лятото, като оттогава искахме да споделим емоцията ни с вас, но – по ред обстоятелства -, успяваме да сглобим и пуснем това видео сега.

И поради тази причина, в последствие излязоха още модификации на колите, които карахме, което обаче в никакъв случай не обезсмисля видеото ни. Защото тази Panamera все още е топ изпълнението, Cayenne Coupe e нов модел, а GTS модификациите често са едни от най-добрите.

Във видеото караме 718 Boxster GTS с 365 к.с. и 420 Нм, 4,1 секунди 0-100 и максимална скорост 290 км/ч! Окей, не е с 6 цилиндъра, но въпреки това колата е страхотна.

Carrera? Все още се чудим дали червената S-ка или синьо-лилавата 4S-ка ни допада повече. Макар, че втората, с тези прекрасни „графитени“ джанти, има нереално яко излъчване!

Cayenne Coupe? Тук караме версията Turbo с 4-литров V8 с 550 к.с. и 770 Нм, преди да дойде хибридната топ версия, която обаче е със същото задвижване, като Panamera-та, която виждате в това видео.

Macan? Turbo-то излезе малко по-късно, но Macan S е като, че ли най-разумното изпълнение, по отношение на динамични показатели/цена. Не, че не може да надмине 150-те хил. лв., но със сигурност ако искате Turbo, ще се наложи да дадете много повече.

Тук обаче спираме с разсъжденията си и ви оставяме да гледате видеото! И да се абонирате за канала ни, ако все още не сте.

Текст и фотография: Иван Монев

Много практичен и интересен!