Мечтата осъществена: Да караш кола дори и на 107 години и да имаш по-младо гадже


13 Feb 2020

Притеснени сме. Идват автономни коли, а ние толкова много обичаме да караме. Всеки ден, всякакви коли, на всякакви места. А междувременно животът на човечеството се удължава постоянно, което в общи линии означава, че ни чакат много години, в които няма да можем да шофираме. Ужас!

Дали Джо Нюман е размишлявал по подобен начин, когато е бил млад, няма как да знаем. Но в момента пичът от американския щат Флорида е на 107 години и всеки ден си кара червения кабриолет Mercedes-Benz SLK. И всъщност шофира от около 90 години…

"Разбира се,че съм добър шофьор! Това е глупав въпрос," коментира шеговито Джо в скорошно видео.

Не само, че си джитка открит Merc, но и си има по-младо гадже. Анита, неговата годеница, е на 99 години и се чувства спокойна, докато е на пасажерското място в кабриолета. Е, признава, че често си затваря очите, но сигурно се унася от лежерното шофиране на годеника си.

Можем само да се кефим на Джо и да го адмирираме. Както самият той признава, тайната на дълголетието е никога да не преставате да сте ангажирани и да правите нещата, които харесвате. А Джо явно хареса да шофира след като го прави в продължение на цели 90 години.

Лукс от Китай!