Направи си вкъщи: Този пикап с дизайн от 2018 всъщност е модел 2009 г.


19 Feb 2020

В България е доста популярна доработката на автомобили в домашни условия. Говорим по-скоро за онзи тунинг, в който купувате части от по-добре оборудвани коли като вашата втора ръка и ги “ретрофитвате” на вашата машина. Виждали сме какви ли не, добри и лоши, попадения, но чак такава доработка не бяхме виждали.

Пикапът от снимките е произведен през 2009 година и е от последното поколение двуврат Toyota Tacoma. Собственикът на камионетката похарчва над 20 000 долара, за да фейслифтне модела до този от 2018 година.

И… резултатът е брутален! Освен всички компоненти по предницата, които купува оригинални от Toyota, пикапът получава и ръчно изработени врати, които да паснат на размерите и визията. Всяка от тях струва по близо 1000 долара.

Промени има и в интериора - навигационната система е отново взета от модел 2018 година, като към нея вървят и оригинална камера и GPS антена. Изработката навсякъде изглежда много качествена.

Под капака е оригиналният 2,7-литров бензинов мотор, а кутията е 5-степенна ръчка. Между другото, колата се продава в САЩ.

Лукс от Китай!