Overdrive Lap Battle: мега галерия!

  • Галерия със 75 снимки! Галерия със 75 снимки!

26 Feb 2020

Overdrive Lap Battle е празник на скоростта. А най-хубавото е, че е достъпен за всички – както за онези, които искат да карат, така и за онези, които просто искат да гледат. Именно това прави OLB толкова уникално събитие.

Или по-скоро серия от събития, защото „битките“ на Overdrive се превърнаха в традиция, като датите в календара постепенно стават все повече и повече.

Предлагаме ви непубликувана галерия от последното досега събитие от 2019-та, затварящото за сезона, точно преди началото на този. Беше грандиозно! Флотилия от Porsche-та, 911 в най-различни версии, GT3 Cup, Turbo S, GT3 RS, по-малките Cayman GT4 Clubsport, „обикновени“ GT4, Mercedes-AMG GT, BMW 1M, брутален Dodge Viper 8,4 V10, епично Lambo Huracan Super Trofeo, Honda S2000... разнообразието бе огромно.

Което е и част от неповторимия чар на Overdrive Lap Battle! Новият сезон започва след броени дни, с първо събитие на 13-15 март на Серес! Така, че ако се интересувате от автомобили (не се съмняваме, ако сте стигнали до този ред), знаете кога и къде да отидете!

Повече информация за събитието може да научите от тази снимка-линк!

Фотография: Иван Монев

 

Първородната Godzilla!