Най-бързите българи на Серес: Radical SR8 срещу Ducati Panigale V4 R. Видео!


09 Mar 2022

Най-новото ни видео е посветено на… науката. Но не си мислете, че ще ви представим скучни формули, физиката обаче няма да липсва. Гостуваме на Sofia Karting Ring, където Miti Racing (Димитър Господинов) разкрива черната наука на телеметрията.

Темата? Най-бързите български обиколки на пистата в Серес, Гърция. Едната е дело на Николай Върбицалиев (домакинът) с Radical SR8, британската пистова играчка с реално два двигателя от Suzuki Haybusa, а другото – на Ангел Караньотов. Неговата машина е с две колела по-малко, но не по-малко впечатляваща, Ducati Panigale V4 R (това от видеото не R и е илюстративно, но времето е именно с R).

Мити разяснява в детайли кой е по-бърз, защо и къде. Как спират двете машини и двамата пилоти, от какво зависи скоростта им, всичко! При това със съвсем реални цифри. Разбива митове и говори с точност. На нас ни бе изключително интересно да научим това, което и вие ще научите. Благодарим на Мити за знанията, които сподели с нас и вас. С него може да се свържете чрез Фейсбук (клик тук или на изображението долу).

А наш основен партньор за това видео са хората зад All Express, официален партньор на Dunlop Motorsport и ексклузивен вносител на мотоциклетните гуми Heidenau. Кликнете тук или горе за да се запознаете с тяхната дейност.

Първородната Godzilla!