Идеалният Benz за бягство сред природата е този Carlex X-class с каравана

  • Галерия с шест снимки Галерия с шест снимки

20 Mar 2020

Carlex обикновено прави нелоши тунинг изделия, но този път направо е в десетката. Точно когато си търсим возило, с което да се изолираме някъде по чукарите, далече от новини, социални мрежи и вируси...

Модифицираният X-клас дърпа след себе си каравана с четири легла (ще се наложи да откажете на останалите от компанията, защото въпросните легла са прекалено близо едно до друго), баня и кухня. За съжаление няма снимки на интериора, но вярваме, че не са особено просторни.

Не е ясна цената на караваната, но имайте предвид, че при Carlex нищо не е евтино. Само багажникът за три колела излиза 4995 евро, като все пак той е електрически и съответно доста практичен, особено ако трябва да катерите по-тежки планински колела.

По въпроса за тунинга на самия пикап - външността е силно преработена с нови брони и изчистена аеродинамика. Монтирани са и нови 22-инчови търкала.

Според нас всичко е доста стилно и предоставя чудесна идея как да индивидуализирате своята X-класа, след като Merc спре да произвежда модела през май 2020.

 

Много практичен и интересен!