Тази Toyota RAV4 с бодикит е бюджетно Lambo Urus

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

04 May 2020

Нямате половин милион и повече лева, но искате да карате Lamborghini Urus? Вече има решение на вашия проблем – взимате си последната RAV4-ка от Toyota и сменяте бронята с комплект от японското тунинг ателие Albermo. Това разбрахме от публикация на колегите ни от Motor1.com.

Решение, което ще ви излезе най-малко 10 пъти по-евтино от истински Urus, защото базова RAV-ка, при положение, че я купите чисто нова, ще ви коства едва 53 480 лв., а „италианската физиономия“ – само 2000 лв. (138 хил. йени).

Ако искате вашeто ‘Robust Accurate Vehicle’ съвсем да заприлича* на италианския ‘Super Sport Utility Vehicle’, може да дадете още около 120 лв. (8 хил. йени) за мрежа в бронята, а за „пълна конверсия“, ще се наложи да се бръкнете за допълнителни 240 лв. (16 хил. йени) за прагове и 1150 лв. (78 хил. йени) за задна броя, като на Urus**.

Бихте ли „посегнали“ по такъв начин на своя RAV4? Харесва ли ви принцилно дизайнът на най-новото поколение? Ами на Urus? Имаме видео тестове и на двете, така че може да ги гледате, ако кликнете на съответните картинки.

*далеч от истината

**ама друг път

Първородната Godzilla!