5-годишен подкара семейния Dodge към Калифорния, за да си купи Lamborghini

  • Заловен на Заловен на
  • Семейната кола - не е Lamborghini, съгласни сме Семейната кола - не е Lamborghini, съгласни сме
  • Когато погледнеш снимка на Lamborghini след тази на Dodge Journey, разбираш мечтите на младия шофьор Когато погледнеш снимка на Lamborghini след тази на Dodge Journey, разбираш мечтите на младия шофьор

05 May 2020

CNN съобщи за любопитен случай от 4 май, понеделник. 5-годишно хлапе взело семейния Dodge Journey и потеглило на пътешествие от щата Юта за Калифорния. Причината!? Току-що получило категоричен отказ от майка си да му купи Lamborghini… 

Съобразителното хлапе поело нещата в собствените си ръце и се отправило към щата, за който знае, че може най-лесно да се сдобие с чисто ново Lamborghini… За целта малкият почитател на италианските суперколи е взел всичките си спестявания - три долара.

 

 

 

Можете да си представите изумлението на пътния полицай Рик Морган, който се отзовава на сигнала. Цитиран от CNN, той разказва, че е получил сигнал за пиян или неконтактен шофьор, който се движи с извънредно ниска скорост (25-40 км/ч) по четирилентова магистрала: “Включих сирената и колата веднага отби вляво. Приближих се до автомобила и очаквах да открия човек, който се нуждае от медицинска помощ, но когато шофьорът свали стъклото, стана ясно, че става дума за млад, много млад шофьор”.

“Шофьорът” обяснил през сълзи, че майка му отказала да му купи Lamborghini и му се скарала, така че то издебнало момент, в който родителите му отсъстват, и предприело приключението. За щастие ситуацията се е разминала без инциденти. 

Полицията в Юта съобщава, че местната прокуратура тепърва ще решава дали да повдигне обвинение срещу родителите, които оставили детето без надзор.

 

Първородната Godzilla!