Повече от 100 коли Subaru на специален парад за тежко болен младеж. Респект!


21 May 2020

Организацията Make-A-Wish се нагърби с подготовката на поредния си великолепен жест, който трябва да зарадва младеж или дете в тежко положение. В случая става дума за 19-годишния Даниел от Флорида, който има рядка форма на рак на кръвта.

Желанието на Даниел било да посети завод на Subaru в Япония, но поради ограничените пътувания в последните седмици това не било възможно. Make-A-Wish взима нещата в свои ръце и събира местни ентусиасти на марката, които формират специален парад от над 100 коли, които преминават покрай него специално в негова чест.

Добрата новина е, че Даниел ще се излекува и най-вероятно оригиналното му желание също ще бъде сбъднато. От Make-A-Wish обещават, че ще работят по въпроса заедно със Subaru, когато ситуацията с международните пътувания се нормализира.

А иначе, в парада участват всякакви модифицирани коли, между които и някои наистина страхотни тупалки. Интересно, ако се загледате във видеото по-подробно, ще видите и един Toyota Prius, който се промъква незабелязано.

Лукс от Китай!