Subaru XV за сериозен офроуд от Crawford Performance

Subaru XV за сериозен офроуд от Crawford Performance
04 Jun 2020

Subaru XV никога не е бил вълнуващ автомобил. Да, практичен е, добре оборудван, с двойно задвижване, но не и особено емоционален. Нещо, което американците от Crawford Performance променят в офроуд посока. Модификациите са вдъхновени от състезателното пустинно бъги на CP, което виждате нa снимката долу.

Crosstreck-ът, както се казва модела в САЩ, е получил по-стабилно окачване с увеличен с 5 см, защитни планки при пода на колата и здрави 15-инчови джанти ‘Method’ обути в офроуд гуми. Повдигнатият хеч е „обрамчен“ с предпазни железа, за които отпред са монтирани допълнителни фарове. Бихме го взели само заради тях!

Двигателят? Crawford Performance са сменили мотора с 3-литров турбо… не, шегуваме се. За съжаление не са пипали много под капака, макар че са поотпушили малко стандартния 2-литров боксер със 150 коня. Нова всмукателна система и промени по ауспуха са качили мощността до близо 170 коня. Скоростната кутия обаче си остава CVT.

Разгледайте галерията и кликнете или тук на Crawford Performance, или на снимките в горе, за да отскочите до сайта на фирмата. Може пък и да си харесате нещо за вашето Sub-и.

Много практичен и интересен!