Задава се ново поколение на най-продавания автомобил в САЩ. Вижте шпионско видео от тестовете


15 Jun 2020

Може би известна част от читателите на DizzyRiders не знае, че най-продаваният модел автомобили в САЩ е Ford F-150. Пикапът се реализира в милиони бройки и държи лидерската позиция от десетилетия насам. Сега идва времето за ново поколение, което трябва да удържи натиска на основните конкуренти.

Разполагаме с шпионско видео на модела, което ни показва предсериен прототип на тестове в Колорадо. Както е видно, камуфлажът не е много и ни позволява да видим цялостната форма и размери на пикапа. Особени изненади няма, но пък всичко изглежда по-свежо от сегашния модел. Видеото може да видите по-долу.

F-150 ще се продава с четири различни V6 и V8 двигателя и естествено няма да се появи официално в Европа. Мощността ще е в рамките на от 290 до над 400 к.с., а очакваме да разберем повече информация и за топ версията Raptor.

Интересното е, че медията, която разпространи видеото, качи доста интересен коментар. От The Fast Lane Trucks първоначално са получили покана за дебюта на машината на 25 юни, но след появата на видеото поканата е била отменена. Изводите си вадете сами.

Много практичен и интересен!