Открийте разликите: Новото Audi Q5

  • Галерия с 15 снимки Галерия с 15 снимки

29 Jun 2020

Audi обнови своето Q5, но повечето промени могат да се забележат само от сериозни почитатели на кросоувъра от Инголщат. Новите диодни светлини (вече стандартни) са по-стилни, а срещу доплащане могат да се поръчат и страхотните матрични диоди, включително за първи път в което и да е Audi - новите OLED задни светлини. Предната решетка носи новия дизайн на моделите на Audi. Зеленият цвят от снимките (District Green) също е нов за модела, както и промененият дизайн на джантите с размер от 18 до 21 инча. 

В интериора стандартно намираме 10,1-инчовият сензорен екран на MMI, а като опция се предлага 12,3-инчовият виртуален кокпит на Audi. Технологичните джаджи включват безжично зареждане на телефон, както и безжична синхронизация с Apple CarPlay и Android Auto. Възможността за слушате любимата си музика на 700-ватовия Bang & Olufsen звучи доста добре.

Засега Audi обяви само една задвижваща система - новия алуминиев двулитров 4-цилиндров дизел с 204 к.с. и 400 Нм, който си партнира с умна 12-волтова система, за да предложи официален разход от едва 5,3 л/100 км. На по-късен етап ще видим бензинови версии, както и плъгин хибрид. SQ5 вероятно ще се появи едва през 2021.

 

Първородната Godzilla!